Cuvânt înainte Asociația Societatea Națională de Medicina Familiei/Medicină Generală

Medicii de familie din România sunt onorați să vă anunțe că, și în anul 2023, vor continua tradiția și vor organiza sub egida Asociației Societatea Națională de Medicina  Familiei/Medicină Generală (SNMF), Conferința Națională ”Ziua Medicului de Familie 2023”, care se va desfășura perioada 18-21 mai 2023, la Iași.

  Dorim ca medicii de familie, care sunt interfața sistemului medical cu pacientul, să fie permanent ancorați la ultimele noutăți și să aibă la îndemână instrumente de informare și formare profesionale de cea mai înaltă calitate. Susținerea dumneavoastră pentru organizarea acestei conferințe contribuie la îndeplinirea acestui deziderat.

Conferința Națională „Ziua Medicului de Familie 2023”, va beneficia de o organizare ireproșabilă, într-o locație accesibilă pentru participanți și cu o bogată ofertă de locuri de cazare.

Vom avea pachete de promovare media în așa fel structurate încât partenerii noștri să beneficieze de vizibilitate şi expunere în funcţie de nevoile de marketing ale fiecăruia. În acest sens, dorim să vă asigurăm de calitatea ridicată a acestui eveniment științific deosebit și vă așteptăm să ne deveniți partener în organizarea Conferinței Națională „Ziua Medicului de Familie 2023”, la Iași.

  Vă așteptăm alături de noi!

Dr. Dina MERGEANI

Președinte SNMF

Cuvânt înainte Societatea Medicilor de Familie Iași

  Anual, în luna mai, îmbrăcăm straie de sărbătoare pentru a ne celebra specialitatea  alături de colegi, medici de familie din întreaga lume.

  Și în acest an, dorim să ne întâlnim și să dezbatem problemele legate de viitorul medicinei de familie din România, să încercăm să facem  posibilă schimbarea mediului neprietenos în care  lucrăm, printre legi greoaie, protocoale care ne reglementează activitatea, decidenți care încearcă să schimbe ceva fără să înțeleagă nevoile noastre, nevoile pacienților. Nu trebuie să uităm că noi, medicii de familie, suntem specialiștii în care  pacienții au cea mai mare încredere și acest lucru ne obligă să ne perfecționăm și să asigurăm un act medical de înaltă calitate.

  În acest an,  SNMF, împreună cu SMF Iași,  organizează Conferința Națională Ziua  Medicului de Familie, la Iași, în perioada 18-21 mai 2023. Vă invit călduros să participați la acest eveniment la Iași, care va reuși să fie un popas tihnit între știință, viață universitară, istorie, artă și poezie, învăluit în mireasma teilor de pe dealul Copoului.

  Vom fi împreună cu decidenți, cu lectori speciali din țară și internaționali, cu colegi, medici de de familie, din țări europene, cu care vom dezbate subiecte interesante, vom realiza ateliere de abilități practice. Vă invit să împărtășim bucuria de a fi împreună, de a sărbători împreună, de a admira împreună și de a savura împreună Iașiul și comorile sale.

Vă așteptăm cu mult drag!

Dr. Dina MERGEANI

Președinte SNMF

Dr. Anca DELEANU

Președinte SMF Iași

Vă așteptăm cu drag la Iași în perioada 18-21 Mai 2023 pentru o ediţie cu participare fizică și cu transmisia online a lucrărilor.

Înregistrarea la Conferinţa Naţională „Ziua Medicului de Familie” 2023 este deschisă atât pentru participarea fizică, cât și online.