INFORMAŢII CONFERINŢᾸ

Structura evenimentului
  • Cursuri pre-conferință
  • Sesiuni științifice interdisciplinare
  • Sesiuni ale Grupurilor de Lucru ale SNMF
  • Prezentări de cazuri cu imagini
  • Sesiuni de Q&A
  • Comunicări orale
  • Simpozioane de firmă
Comunicare

Limba oficială a Conferinţei Naţionale „Ziua Medicului de Familie” 2023 este româna. Excepție fac participanții din alte țări, în cazul cărora se acceptă o limbă de circulație internațională. Website-ul evenimentului, www.conferinta-zmf.ro, reprezintă forma de comunicare oficială cu participanții la manifestare, iar conținutul acestuia este ȋn permanentă actualizare.

Ȋnregistrare şi plată

Ȋnregistrarea se realizează online pe website-ul evenimentului, iar plata taxelor de participare ONSITE se face prin transfer bancar ȋn contul Societatii Medicilor de Familie Iasi, CUI 10590510, cont ……………………………… Pentru mai mute informații, mergi la secțiunea ÎNREGISTRARE.

Locație şi format eveniment

Conferinţa Naţională „Ziua Medicului de Familie” 2023 se va desfăşura ȋn perioada 18-21 mai 2023 ȋn format ONSITE  la Palas Congress Hall, cu transmisia ONLINE a lucrărilor.  Locurile cu participare fizică sunt limitate, iar ocuparea acestora pe parcursul evenimentului se face pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Nici o rezervare a locurilor cu participare fizică nu este posibilă.

Creditare EMC

Conferinţa Naţională „Ziua Medicului de Familie” 2023, dar şi cursurile preconferinţă, urmează a fi creditate de către Colegiul Medicilor din România.

Organizatori

Asociația Societatea Națională  de Medicina Familiei/Medicină Generală

Societatea Medicilor de Familie

Operator eveniment

Operatorul Conferinţei Naţionale „Ziua Medicului de Familie” 2023 este FOCUS EVENT, RO24361916, Centrul de Afaceri SOLOMON’S, Sos Moara de Foc 35, Et 3, www.focusevent.ro , contact@focusevent.ro