INFORMAŢII GENERALE

Comunicare

Limba oficială a Zilelor Institutului de Psihiatrie „Socola” 2024 este româna. Website-ul evenimentului, www.zilelepsihiatriei.ro,  reprezintă forma de comunicare oficială cu participanții la manifestare, iar conținutul acestuia este ȋn permanentă actualizare.

Ȋnregistrare şi plată

Ȋnregistrarea se realizează online pe website-ul evenimentului, iar plata taxelor de participare se face online prin card bancar ȋn contul operatorului manifestării, SC FOCUS EVENT SRL, RO24361916.. Pentru mai mute informații, mergi la secțiunea ÎNREGISTRARE.

Locație şi format eveniment

Zilele Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași se vor desfăşura ȋn perioada 02-05 octombrie 2024 ȋn format ONSITE, cu transmisia ONLINE a lucrărilor.  Locurile cu participare fizică sunt limitate, iar ocuparea acestora pe parcursul evenimentului se face pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Nici o rezervare a locurilor cu participare fizică nu este posibilă. Este, de asemenea, posibil ca anumite secţiuni de program să fie doar cu participare fizică, altele doar cu participare online. Nu toate secţiunile de program sunt dedicate tuturor categoriilor profesionale invitate la eveniment. Participanţii sunt invitaţi să urmărească programul stiinţific afisat si să-si personalizeze experienţa la Zilele Institutului de Psihiatrie „Socola” Iasi funcţie de acest program.

Creditare EMC/CPR

Manifestările urmeaza a fi creditate de către Colegiul Medicilor din România, de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România şi de către Colegiul Psihologilor din România.

Fizioterapeuții vor beneficia de creditare prin echivalarea individuală a certificatelor de participare la Colegiul Fizioterapeuților. Creditarea EMC pentru asistenţii medicali se realizează doar pentru participarea ONSITE a acestora.

Certificatele de participare cu credite vor fi emise ulterior evenimentului, la o dată ce va fi comunicată din timp, pe baza prezenței la manifestări şi vor putea fi generate din secțiunea dedicată a website-ului evenimentului.

Participanții care nu se califică pentru obținerea certificatelor cu credite, dar ȋndeplinesc condiția de prezență, vor putea obține, la cerere, certificate de participare fără credite.

Organizatori

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi

Colegiul Medicilor din România

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala Iași

Colegiul Psihologilor din România

Operator eveniment

Operatorul Zilelor Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași este FOCUS EVENT, RO24361916, Centrul de Afaceri SOLOMON’S, Sos Moara de Foc 35, Et 3, www.focusevent.ro.